MINE kunder får kunder

Jeg hjælper ambitiøse virksomheder med
at generere flere

via online annoncering.​

1 x
Aktive kunder
0 kr.
Månedligt spend
0 x
Gns. roi

Kære virksomhedsejer,

Forestil dig, hvordan det ville føles, hvis du fordoblede dit salg de næste par måneder. Uden at bruge mere (eller måske endda mindre) på din markedsføring?

Din profit ville eksplodere, din bonus blive højere og du vil føle dig sikker på, at din forretning er sund og klar til at vokse! Og så kan du jo bruge dine weekender på noget andet end at bekymre dig om arbejdet…

Så spørg dig selv: Er du frustreret over at bruge dine hårdt tjente penge på markedsføringskampagner, der koster dig mere, end de giver dig? Og er du træt af såkaldte “guruer” og “eksperter”, der giver dig flere undskyldninger end resultater?

Sådan forvandler jeg dine annoncekroner til profit

Hvis du eller dit bureau fokuserer på KPI’er som “kliks” og “trafik”, så er I forkert på den – dem kan du nemlig ikke sætte ind i banken… Vi fokuserer udelukkende på ROI og performance i alt hvad vi rør. Vi får vores kick af at forvandle dine 2 kroner, til 16 kroner.

Trin 1: Planlægning 🧠

I planlægningsfasen udarbejder jeg en overordnet strategi for hvordan jeg påtænker, at skabe resultater for din forretning, som selvfølgelig harmonerer med dit brand og din vision.

Ingen virksomhed er ens og det respekterer jeg. Derfor har jeg heller ikke en “one-size-fits-all” løsning.

Trin 2: Byggefasen 👷‍♂️

Jeg opretter og opsætter dine kampagner efter best practices og strategien fra
trin #1.

Qua min erfaring er jeg super effektiv, uden at miste øjet for detaljen. Hvilket betyder, at er kort fra din onboarding, til vi er i luften med dine kampagner.

Trin 3: Analyse 🤓

Jeg analyserer og overvåger løbende dine kampagner, og rydder ud i de kampagner eller annoncer der ikke performer.

Jeg vil ikke spille russisk roulette med dine kampagner, virksomhed  eller annoncekroner. Derfor er alle tiltag altid baseret på mine løbende analyser.

Trin 4: Udfordringer 💪

Medmindre vores bekendtskab kun holder 14 dage, så vil der opstå udfordringer med dine kampagner.

Men bare rolig! Det behøver du ikke bekymre dig om. Jeg elsker nemlig udfordringer og skal nok løse dem for dig.

Betal kun hvis jeg skaber værdi

Jeg tilbyder altid første måned ud fra “no-cure-no-pay” princippet og har ingen opstartsbindinger. Alt andet ville være utroværdigt.

Når du hyrer et bureau eller en konsulent til at varetage dine kampagner, så forventer du resultater. Med andre ord forventer du mere salg, nye kunder eller flere leads.

Hvis jeg ikke som minimum kan præstere at skabe et break even eller vise dig lyset for enden af tunnellen den første måned, så kan jeg højst sandsynligt heller ikke gøre det meget bedre næste måned.

Derfor arbejder jeg kun med virksomheder, hvor jeg med 99% sikkerhed kan skabe værdi, og derfor med ro i maven kan tilbyde første måned som no-cure-no-pay.

"Jeg arbejder kun med virksomheder hvor jeg kan skabe værdi"

– Tobias Steffensen, Heartworkers.

Min tilgang til et samarbejde

Mine kunder vælger mig først og fremmest, fordi de vil opnå succes med deres digitale markedsføring. Derfor giver det også sig selv, at jeg er meget resultatorienteret.

Hos mig er der ultrakort fra ord til handling, min onboarding proces er kort, og jeg har ingen opstartsgebyrer eller bindinger.

Mine priser er baseret på logik og ikke gætterier.

Derudover vægter jeg den personlige relation til mine kunder meget højt. Derfor har jeg ikke en ambition om at blive et kæmpe bureau, og det er også derfor, at jeg maksimalt samarbejder med 10x kunder på samme tid.

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg arbejder hovedsageligt kun med betalt annoncering på Facebook, Instagram og YouTube.

MEN: jeg ved også, at der i 9 ud af 10 tilfælde opnås endnu bedre resultater, når der er synergi mellem flere kanaler/touchpoints inden for digital markedsføring.

Derfor har jeg tætte samarbejdspartnere, som jeg stiller til rådighed når du f.eks. skal have hjælp til webdesign, email marketing eller produktion af content.

Jeg specialiserer mig i:
Mine samarbejdspartnere kan hjælpe dig med:
Jeg specialiserer mig i:
Mine samarbejdspartnere kan hjælpe dig med: